" />
Wie zijn we

WIE ZIJN WE

SAVA is een jonge en dynamische onderneming die geen enkele uitdaging uit de weg gaat! We zijn meer dan een ‘one-time-thing’ en streven naar een langdurige klantenrelatie om hen in de kijker te zetten, zowel on- als offline.

 

Alle producten worden gegarandeerd kwalitatief afgeleverd, daarvoor gaan wij tot het uiterste. Door de verscheidenheid aan klanten zijn wij zo goed als met alle communicatiedragers bekend. Al een hele resem aan online campagnes, drukwerk van A tot XXL, bedrijfsvideo’s, bestickering allerhande en geboortekaartjes hebben bij SAVA de revue gepasseerd. Van een nieuwe menu voor een restaurant tot een echte videoclip, SAVA doet het allemaal. Als dit je nieuwsgierigheid heeft aangewakkerd, aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen naar ons portfolio.

 

Bij SAVA kan je naast creativiteit, motivatie en doorzettingvermogen ook terecht voor een écht persoonlijke aanpak. SAVA is pas echt tevreden, als onze klanten dat ook zijn. Wij gaan niet voor een ‘ivoren toren’-marketing, maar voor resultaatgericht samenwerken met onze klanten

 

Werken met en voor mensen, dat is wat we graag doen. Elke dag opnieuw.

 

Oh ja, SAVA met u?

SAVA

CONTACT

 

Hekstraat 25,

1540 Herne

 

+324 70 07 32 90

 

BE 0676 820 567

 

hello@sa-va.be

© SAVA 2017 - 2018

VOLG ONS